Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com
Image Alt

Privatno: Web Shop

U našoj online trgovini možete odabrati cvjetne dekoracije za sve prigode. Uživajte u Pollak Flowers cvjetnoj čaroliji i odaberite idealan poklon za Vama drage osobe.

WHITE AND BLUE SURPRISE

59,0099,00

Kako je nabava cvijeća sezonkse prirode boja i vrsta cvijeća sa slike se može razlikovati od boje i vrste cvijeća isporučenog proizvoda.
Nedostupni proizvod ćemo zamijeniti proizvodom iste kvalitete i cijene.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Buket se sastoji od raznolikog bijelog i plavog sezonskog cvijeća omotanog u dekorativni papir.

Fotografija proizvoda je ilustrativne prirode, te prikazuje približnu boju, te veličinu proizvoda koji je predmet narudžbe, a ne vrstu cvijeća koja će biti isporučena.

Na slici je srednji buket.

 

Očaravajuća Dostava Cvijeća u Zagrebu – Naručite Sada!

Brza i Sigurna Dostava: Osvježite svoj dom unikatnim buketom mix cvjeća, dostavljenim brzo i sigurno na vašu adresu u Zagrebu.

Savršen Poklon za Sve Prigode: Oduševite svoje najdraže originalnim buketom mix cvjeća – najboljim poklonom za rođendane, godišnjice ili iznenađenje voljenih.

Ručno Kreirani Unikati: Naši majstori cvjećari pažljivo biraju i sastavljaju svaki buket mix cvjeća, stvarajući jedinstvene cvjetne aranžmane koje nećete pronaći nigdje drugdje.

Osvježite Prostor Elegancijom i Bojama: Neka vaš dom zablista uz naše čarobne bukete mix cvjeća. Kliknite “Naruči Odmah” i doživite najbolju dostavu cvijeća u Zagrebu, koja će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse!

Dodatne informacije

Veličina buketa

MALI, SREDNJI, VELIKI