Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com

Uplovite u svijet beskrajnih cvjetnih mogućnosti s Pollak Flowers & Events studiom. Naš kreativni portfelj odražava vrhunsku stručnost u cvjetnom dizajnu, stvarajući jedinstvena umjetnička djela koja nadmašuju očekivanja. Izdvajamo se po pažljivom odabiru cvijeća, sofisticiranim bojama i preciznoj izvedbi, pružajući nezaboravna iskustva.

Naš studio nije samo prostor za cvjetne dekoracije; mi stvaramo priče. Svaka cvjetna kreacija predstavlja spoj maštovitosti i vrhunske estetike, kreirajući doživljaje koji ostavljaju bez daha. Bez obzira na prigodu, naša strast za stvaranjem cvjetnih čuda dolazi do izražaja.

U Pollak Flowers & Events studiju, vjerujemo da cvijeće ima moć transformacije prostora i emocija. Naša predanost detaljima i personalizirani pristup svakom projektu čini nas prvim izborom za one koji traže nešto posebno. Bilo da se radi o vjenčanju, događanju ili posebnom trenutku, mi smo tu da stvorimo cvjetnu čaroliju koja će ostati urezana u sjećanjima.

Ulaganje u Pollak Flowers & Events znači ulaganje u vrhunsku estetiku, iskustvo i strast prema stvaranju. Dopustite da naša cvjetna umjetnost obogati vaše posebne trenutke i stvori nevjerojatne uspomene. Otkrijte ljepotu cvjetnog dizajna s Pollak Flowers & Events studiom, gdje se umjetnost i emocije stapaju u neponovljivim cvjetnim djelima.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

SANDRA & EDIS

Na nezaboravnom vjenčanju Sandre Perković i Edisa Elkasevića, koje se održalo u prestižnom prostoru Laube u Zagrebu na samu Novu godinu, crvene ruže su krasile svaki kutak, kreirane s ljubavlju i pažnjom od strane talentiranog cvjetnog dizajnera Marka Pollaka iz Pollak Flowers & Events studia. Njegova kreativnost oživjela je prostor sofisticiranim buketima i aranžmanima, dodajući toplinu i eleganciju.

Pollak Flowers & Events studio nije samo donio cvjetnu raskoš, već je svojim angažmanom u organizaciji i koordinaciji cijelog vjenčanja stvorio doživljaj iz snova. Uz to, fotografi iz Mihoci studia uhvatili su neprocjenjive trenutke, ostavljajući vječne uspomene kroz svoje umjetničke fotografije.

Ovaj jedinstveni doživljaj nije samo odražavao ljepotu crvenih ruža i dizajna Pollak studia, već je bio ispunjen i autentičnim emocijama i radosti, stvarajući nezaboravno vjenčanje koje je bilo sve, osim običnog.

 

PAMELA & IVAN

Na bajkovitom vjenčanju influencerice Pamele Smoljanić i njenog odabranika Ivana, koje je održano na predivnom imanju Marincel, cvjetni dizajn Marka Pollaka iz Pollak Flowers & Events studia stvorio je nezaboravnu romantičnu atmosferu. Bijeli božuri i hortenzije nježno su obasjale svaki kutak, stvarajući bajkovit ambijent ispunjen ljubavlju i radosti.

Svaki buket bijelih božura i cvjetni aranžman hortenzija bio je pažljivo osmišljen kako bi odražavao nevjerojatnu ljubavnu priču Pamele i Ivana. Pollak Flowers & Events studio nije samo stvarao cvjetnu raskoš, već je kroz svaki cvijet prenosio autentičnost njihovih emocija i dubokih veza.

Fotografije koje je zabilježio talentirani Mateja Vrčković bile su više od slika – bile su priča o ljubavi, romansi i sreći. Svaki snimak odišao je emocijama, uhvativši trenutke koji će zauvijek ostati u srcima svih prisutnih.

Ovo vjenčanje na imanju Marincel bilo je ne samo izuzetno vizualno iskustvo, već i istinsko putovanje kroz ljubav i romansu, gdje su bijeli božuri i hortenzije postali simbol nježnosti i vječne ljubavi.

 

 

PETRA & DINO

Na glamuroznom vjenčanju Petre i Dina, održanom u ekskluzivnom ambijentu hotela D Resort u Šibeniku, cvjetni dizajn Marka Pollaka iz Pollak Flowers & Events studia kreirao je atmosferu nevjerojatne romantike. Uz dodatak elegantnih phalaenopsis orhideja i raskošnih hortenzija, svaki cvjetni aranžman bio je pažljivo osmišljen kako bi odražavao luksuz i sofisticiranost ovog posebnog dana.

Hotel D Resort, sa svojim ekskluzivnim uređenjem, pridonio je luksuznoj atmosferi vjenčanja, pružajući pozadinu koja je bila dostojna ljubavi Petre i Dina. Svaki kutak prostora odisao je glamurom, stvarajući ambijent gdje su se elegancija i ljubav savršeno spojile.

Fotografije su bile majstorsko djelo Mihoci studia, koji su svojim umjetničkim okom zabilježili nevjerojatne trenutke radosti i ljubavi. Njihove fotografije nisu samo bilježile vizualnu ljepotu, već su prenosile i duboke emocije ovog posebnog dana.

Organizacija i koordinacija, povjerena Pollak Flowers & Events studiu, bila je ključna za besprijekorno odvijanje događanja. Njihova stručnost doprinijela je glatkom tijeku svega, omogućavajući mladencima da u potpunosti uživaju u svakom trenutku svog luksuznog vjenčanja.

Ovo vjenčanje Petre i Dina u hotelu D Resort u Šibeniku bilo je više od samo događaja – bilo je iskustvo raskošne ljubavi, gdje su phalaenopsis orhideje i hortenzije postale simbol vrhunske elegancije i vječne sreće.