Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com

ORGANIZACIJA

Kao organizatori vjenčanja, pomažemo Vam pri odabiru prostora za samo vjenčanje, te Vas savjetujemo i pomažemo Vam pri odabiru izvođača.Isto tako brinemo se oko svih detalja vezanih za samu organizaciju, te vršimo sve dogovore sa izvođačima, te koordinaciju istih.

Cijena na upit.

(U cijenu je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, te idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja (pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn).

ORGANIZACIJA I KOORDINACIJA

Ukoliko želite stress free vjenčanje i pripreme oko vjenčanja, onda je naš paket organizacije i koordinacije idealan za Vas.
U sklopu paketa organizacije i koordinacije je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ), koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju na dan vjenčanja). Za sve dodatne informacije o paketima i cijenama dogovorite sastanak sa našim organizatorima i koordinatorima koji će Vam objasniti sve detalje.

KOORDINACIJA

Ukoliko želite da sve bude savršeno na Vaš dan, nudimo Vam uslugu koordinacije. Vodimo brigu oko koordinacije izvođača na dan vjenčanja, te se brinemo da sve prođe u najboljem redu. Isto tako, brinemo se i oko koordinacije uzvanika na dan vjenčanja.

Cijena na upit.

(U cijenu je uključena koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju na dan vjenčanja).