Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com

Vjenčanja

Planiranje vjenčanja nije lako. Ukoliko se želite osloboditi pritiska organizacije vjenčanja i koordiniranja oko istog predlažemo Vam da se prepustite u iskusne ruke naših organizatora i koordinatora koji će Vaš dan učiniti savršenim, a isto tako osloboditi Vas od neželjenih stresnih situacija.

CVJETNA DEKORACIJA

Prilikom odabira cvjetne dekoracije važno je voditi računa o sezoni vjenčanja, prostoru u kojem se održava vjenčanje te naravno Vašem budžetu. Ukoliko niste sigurni koja dekoracija bi bila najidealnija s obzirom na sezonu i vrstu prostora obratite nam se sa povjerenjem te će Vam naš stručni tim rado pomoći pri odabiru iste te učiniti Vaš dan posebnim.

Za izradu ponude i cijene cvjetnih dekoracija potrebno je doći do naše cvjećarnice jer izrada iste ovisi o mnogo čimbenika. Dogovorite sastanak već danas i prepustite cvjetne dekoracije i organizaciju Vašeg vjenčanja profesionalcima kako bi Vaš dan protekao bez stresa.

( O cijeni dekoracije za vjenčanje ili eventa ovisi vrsta i tip aranžmana , vrsta i dostupnost cvijeća, broj stolova za uzvanike, popratne dekoracije u prostoru za vjenčanje, dekoracija automobila, reveri, uređenje crkve, uređenje doma, te sve ostalo potrebno da se Vaš dan učini posebnim i jedinstvenim. )

ORGANIZACIJA

Kao organizatori vjenčanja, pomažemo Vam pri odabiru prostora za samo vjenčanje, te Vas savjetujemo i pomažemo Vam pri odabiru izvođača.Isto tako brinemo se oko svih detalja vezanih za samu organizaciju, te vršimo sve dogovore sa izvođačima, te koordinaciju istih.

Cijena na upit

( U cijenu je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, te idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ).

KOORDINACIJA

Ukoliko želite da sve bude savršeno na Vaš dan, nudimo Vam uslugu koordinacije. Vodimo brigu oko koordinacije izvođača na dan vjenčanja, te se brinemo da sve prođe u najboljem redu. Isto tako, brinemo se i oko koordinacije uzvanika na dan vjenčanja.

Cijena na upit

( U cijenu je uključena koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju na dan vjenčanja ).

ORGANIZACIJA I KOORDINACIJA

Ukoliko želite stress free vjenčanje i pripreme oko vjenčanja, onda je naš paket organizacije i koordinacije idealan za Vas.

U sklopu paketa organizacije i koordinacije je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ), koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju na dan vjenčanja ).

Za sve dodatne informacije o paketima i cijenama dogovorite sastanak sa našim organizatorima i koordinatorima koji će Vam objasniti sve detalje.

ZATRAŽITE PONUDU 

Ukoliko niste u mogućnosti doći do nas, ispunite kratak upitnik i poslati ćemo Vam ponudu u što kraćem roku.

Za što točniju ponudu, molimo Vas da pojedinosti oko vrste dekoracije opišete opširno, ili nam pošaljite slike željene dekoracije na mail pollakcvijece@pollakcvijece.com

GET A OFFER

If you are unable to come to us, fill in a short questionnaire and we will send you an offer as soon as possible.

For a more accurate offer, please send extensive description about the decoration type, or send us pictures of the desired decoration on the mail pollakcvijece@pollakcvijece.com