VJENČANJA

Planiranje vjenčanja nije lako. Ukoliko se želite osloboditi pritiska organizacije vjenčanja i koordiniranja oko istog predlažemo Vam da se prepustite u iskusne ruke naših organizatora i koordinatora koji će Vaš dan učiniti savršenim, a isto tako osloboditi Vas od neželjenih stresnih situacija.

DOGOVORITE TERMIN ZA PONUDU

Ime i prezime

Email

Poruka

CVJETNA DEKORACIJA

Prilikom odabira cvjetne dekoracije važno je voditi računa o sezoni vjenčanja, prostoru u kojem se održava vjenčanje te naravno Vašem budžetu. Ukoliko niste sigurni koja dekoracija bi bila najidealnija s obzirom na sezonu i vrstu prostora obratite nam se sa povjerenjem te će Vam naš stručni tim rado pomoći pri odabiru iste te učiniti Vaš dan posebnim.

Za izradu ponude i cijene cvjetnih dekoracija potrebno je doći do naše cvjećarnice jer izrada iste ovisi o mnogo čimbenika. Dogovorite sastanak već danas i prepustite cvjetne dekoracije i organizaciju Vašeg vjenčanja profesionalcima kako bi Vaš dan protekao bez stresa.
 
( O cijeni dekoracije za vjenčanje ili eventa ovisi vrsta i tip aranžmana , vrsta i dostupnost cvijeća, broj stolova za uzvanike, popratne dekoracije u prostoru za vjenčanje, dekoracija automobila, reveri, uređenje crkve, uređenje doma, te sve ostalo potrebno da se Vaš dan učini posebnim i jedinstvenim. )

ORGANIZACIJA

Kao organizatori vjenčanja, pomažemo Vam pri odabiru prostora za samo vjenčanje, te Vas savjetujemo i pomažemo Vam pri odabiru izvođača.Isto tako brinemo se oko svih detalja vezanih za samu organizaciju, te vršimo sve dogovore sa izvođačima, te koordinaciju istih.

Cijena od 70,00 kn po osobi
 
( U cijenu je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, te idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ). Cijena se odnosi na vjenčanja iznad 100 osoba. Cijena organizacije vjenčanja ispod 100 osoba je 80,00 kn po osobi. U paketu dolazi gratis vjenčani buket do 500,00 kn, te 20 zahvalnica po izboru do 20,00 kn. )

KOORDINACIJA

Ukoliko želite da sve bude savršeno na Vaš dan, nudimo Vam uslugu koordinacije. Vodimo brigu oko koordinacije izvođača na dan vjenčanja, te se brinemo da sve prođe u najboljem redu. Isto tako, brinemo se i oko koordinacije uzvanika na dan vjenčanja.

Cijena 40,00 kn po osobi

( U cijenu je uključena koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju od 16.00 – 02.00 na dan vjenčanja ). Svaki dodatni sat naplaćuje se 200,00 kn. Cijena se odnosi na vjenčanja iznad 100 osoba. Cijena koordinacije vjenčanja ispod 100 osoba je 55,00 kn po osobi. U paketu dolazi gratis vjenčani buket do 400,00 kn. )

ORGANIZACIJA I KOORDINACIJA

Ukoliko se odlučite na naše obje usluge, nudimo Vam gratis dekoraciju stola mladenaca do 1000,00 kn.

Cijena 90,00 kn po osobi

( U cijenu je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ), koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju od 16.00 – 02.00 na dan vjenčanja ).Cijena se odnosi na vjenčanja iznad 100 osoba. Cijena organizacije i koordinacije vjenčanja ispod 100 osoba je 90,00 kn po osobi. Svaki dodatni sat koordinacije na dan vjenčanja naplaćuje se 200,00 kn. )

flower