Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com
Image Alt

Privatno: Web Shop

U našoj online trgovini možete odabrati cvjetne dekoracije za sve prigode. Uživajte u Pollak Flowers cvjetnoj čaroliji i odaberite idealan poklon za Vama drage osobe.

VJENČANI BUKET ROSE

100,00

Kako je nabava cvijeća sezonkse prirode boja i vrsta cvijeća sa slike se može razlikovati od boje i vrste cvijeća isporučenog proizvoda.
Ne dostupni proizvod ćemo zamijeniti proizvodom iste kvalitete i cijene.

Kategorija:

Opis

Vjenčani buket Rose – Buket se sastoji od 20 bijelih ruža omotanih bijelom satenskom trakom.

 

CVJETNA DEKORACIJA

Cvjetna dekoracija je važan dio svakog vjenčanja. Ukoliko želite obitelj i uzvanike ostaviti bez daha i svoje vjenčanje učiniti bajkom, obratite pozornost na detalje i cvjetni dizajn prilagodite samom prostoru i lokaciji vjenčanja. Vjenčani buket Rose je idealan ukoliko želite ostaviti dojam elegancije i profinjenosti.

Kako bi si olakšali sam izbor cvjetnih dekoracija i popratnih elemenata samog vjenčanja, odaberite temu vjenčanja, te sve prilagodite tome.

Boja cvijeća, vrsta dekoracija, dizajn papirne konfekcije, welcome znak, raspored sjedenja, pozivnice i zahvalnice… neka sve bude u temi i krajnji efekt će biti očaravajući.

Ukoliko želite jednostavan i elegantan vjenčani buket Rose je idealan izbor za Vas.

ORGANIZACIJA I KOORDINACIJA

Ukoliko želite stress free vjenčanje i pripreme oko vjenčanja, onda je naš paket organizacije i koordinacije idealan za Vas.
U sklopu paketa organizacije i koordinacije je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ), koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju na dan vjenčanja). Za sve dodatne informacije o paketima i cijenama dogovorite sastanak sa našim organizatorima i koordinatorima koji će Vam objasniti sve detalje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VJENČANI BUKET ROSE”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.