Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com
Image Alt

Privatno: Web Shop

U našoj online trgovini možete odabrati cvjetne dekoracije za sve prigode. Uživajte u Pollak Flowers cvjetnoj čaroliji i odaberite idealan poklon za Vama drage osobe.

DEKORACIJA ZA ZARUKE

979,00

Kako je nabava cvijeća sezonske prirode boja i vrsta cvijeća i balona sa slike se može razlikovati od boje i vrste cvijeća i balona isporučenog proizvoda.
Nedostupni proizvod ćemo zamijeniti proizvodom iste kvalitete i cijene.

 

Kategorija:

Opis

Dekoracija za zaruke se sastoji od natpisa Will you marry me, cvjetne dekoracije na staklenim vazama od crvenih ruža na prozirnim podestima, te dekorativnih balona.

U cijenu je uključen najam, dostava i postava na području Zagreba, te odvoz.

Cvijeće i baloni ostaju kupcu. Ostali inventar je u najmu.

 

CVJETNA DEKORACIJA

Cvjetna dekoracija je važan dio svakog vjenčanja. Ukoliko želite obitelj i uzvanike ostaviti bez daha i svoje vjenčanje učiniti bajkom, obratite pozornost na detalje i cvjetni dizajn prilagodite samom prostoru i lokaciji vjenčanja.

Kako bi si olakšali sam izbor cvjetnih dekoracija i popratnih elemenata samog vjenčanja, odaberite temu vjenčanja, te sve prilagodite tome.

Boja cvijeća, vrsta dekoracija, dizajn papirne konfekcije, welcome znak, raspored sjedenja, pozivnice i zahvalnice… neka sve bude u temi i krajnji efekt će biti očaravajući.

ORGANIZACIJA I KOORDINACIJA

Ukoliko želite stress free vjenčanje i pripreme oko vjenčanja, onda je naš paket organizacije i koordinacije idealan za Vas.
U sklopu paketa organizacije i koordinacije je uključeno savjetovanje, te pomoć pri odabiru prostora za vjenčanje, benda, fotografa, slastičara, vjenčanice, vjenčanog prstenja, idejno rješenje vizualnog identiteta vjenčanja ( pozivnice / zahvalnice, cvjetni dizajn ), koordinacija izvođača i uzvanika na dan vjenčanja, te rješavanje nepredviđenih situacija. Koordinator na raspolaganju na dan vjenčanja). Za sve dodatne informacije o paketima i cijenama dogovorite sastanak sa našim organizatorima i koordinatorima koji će Vam objasniti sve detalje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DEKORACIJA ZA ZARUKE”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.