Poslovnica Sheraton, Kneza Borne 2
(ulaz sa Draškovićeve ulice)
Telefon: +385 1 5614 249
Mobitel: +385 91 9710 432
E-mail: pollakcvijece@pollakcvijece.com
Image Alt

POLLAK FLOWERS

ORGANIZACIJA ROĐENDANA

Želite organizirati rođendasku zabavu za svoju prijateljicu, a ne znate od kuda početi?

Uz naše jednostavne korake organizirajte zabavu iz snova o oborite prijateljicu s nogu 🙂

1. Razmislite o idejama sa Vašim zajedničkim prijateljima. Počnite planirati najmanje 3 tjedna unaprijed i razgovarajte s prijateljicom da biste stekli ideju što ona želi. U ovom trenutku je  važno odlučiti kakvu zabavu želi i koliko ljudi pozvati. 

2. Odaberite datum. Nakon što se odlučite za temu, morate odgovoriti na sljedeća pitanja: Kada je prijateljici rođendan? Hoćete li slaviti na njezin rođendan ili nekoliko dana kasnije? U koje doba dana će biti zabava? Koliko gostiju možemo pozvati? Kad planirate zabavu, mislite na svoje goste. Ako je rođendan Vaše prijateljice radnim danom, gosti možda neće moći prisustvovati zbog radnih ili školskih obaveza. Petkom navečer obično je najbolje vrijeme za malo okupljanje, a za roštilje ili zabave na otvorenom najbolje je subotom ili nedjeljom popodne.

3. Napravite popis gostiju. Ukoliko radite iznenađenje za prijateljicu i ona nije uključena u pozivanje gostiju pripazite da pozovete sve ljude koji su njoj bitni. Za malu zabavu neka popis gostiju bude 25 ili manje ljudi.

4. Pozovite goste. Goste treba obavijestiti 2 do 3 tjedna unaprijed. Pozivnice možete slati elektroničkim putem e-poštom, pisati i slati uobičajenom poštom ili pozivati ​​ili slati poruke svima s popisa gostiju. Kada pozivate goste, obavezno im dajte sljedeće podatke: ime prijatelja, datum i vrijeme zabave, mjesto uključujući adresu i sve upute za vožnju / parkiranje, datum koji gosti trebaju odgovoriti i vaše podatke za kontakt (adresa e-pošte i / ili telefonski broj)

5. Kupite hranu i ukrase. Napravite popis svega što Vam treba (ukrasi, popis namirnica itd ). Pripremite sve nekoliko dana prije zabave. Ako hranu pripremate sami, unaprijed odaberite recepte i ponesite ih sa sobom u trgovinu. Također, naručite tortu ili druge slastice barem tjedan dana prije zabave i kupite rođendanske svijeće.

6. Napravite popis stolica, tanjura, posuđa, salveta, šalica i zdjela. Kupite dodatne predmete ako je potrebno – ne želite napustiti zabavu i otići u trgovinu jer Vam je ponestalo salveta!

7. Ukoliko se zabava održava u blizini drugih kuća ili stanova obavijestite susjede da ćete prirediti zabavu.. Obavijestite ih u koje vrijeme treba započeti zabava i kada očekujete da će većina gostiju otići. 

8. Stvorite playlistu za rođendan. Prilikom izrade popisa za reprodukciju želite da bude dovoljno dugačak da ne ponavljate pjesme i možete ga “postaviti i zaboraviti”.  Zatražite od svoje prijateljice popis njezinih omiljenih pjesama ili izradite popis pjesama koji odgovara temi zabave. 

9. Postavite ukrase i hranu. Odvojite kutak za hranu i piće kako bi gosti imali dovoljno mjesta. Postavite i organizirajte švedski stol najprije priborom za salvete i tanjurima, zatim salatom i prilozima, te na kraju toplim jelima i glavnim predjelom. Sva postavljanja i uređenje treba dovršiti 2 sata prije početka zabave.

10. Opustite se i slavite! Iako je fokus zabave na Vašoj prijateljici, Vi ste domaćin i Vaš je posao osigurati da sve protekne u najboljem redu i da se svi dobro zabave. Ne bojte se prenijeti zadatke drugim gostima, poput punjenja zdjelica s grickalicama ili provjere leda i pića.

Post a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.